profielfoto_Eline

Mijn naam is Eline Kempers. In het jaar 1980 ben ik geboren en ik ben opgegroeid in het mooie plaatsje Zelhem in de Achterhoek.

Samen met mijn zoon woon ik hier nog steeds met veel plezier!

Ik ben opgegroeid als een hoogsensitief kind met een paranormale helderheid. Al heel jong voelde ik aan dat mijn beleefwereld verschilde van die van de gemiddelde mens. Toen ik de leeftijd bereikte dat ik naar school ging, kwam ik erachter dat er geen plaats was voor deze gevoeligheid en kreeg ik hier veel “ last “ van.

Door de klasgenootjes werd ik bestempeld als ‘anders  wat erin resulteerde dat ik gedurende mijn schoolperiode flink werd gepest.

“Opgegroeid met veel negatieve gevoelens als eenzaamheid, angst en onbegrepen voelen.”

Het feit dat er in die tijd nog weinig aandacht was voor pesten, sterker nog, dat leraren op hun manier ook lieten merken dat ik maar een  “raar en eigenwijs kind “ was, zorgden ervoor dat ik opgroeide met veel negatieve gevoelens als eenzaamheid, angst en onbegrepen.

In de pubertijd kwam ik hierdoor behoorlijk met mezelf in de knel. Ik was depressief, angstig en ik zat vol verdriet en boosheid. Er was maar één ding wat ik leuk vond op deze aarde en dat waren paarden; ze waren voor mij een uitlaatklep.

Toen ik op mijn 20ste een mishandeld paard kocht, had ik voor mijn gevoel eindelijk iets om voor te leven. Het paard was een spiegel en zorgde tevens voor een keerpunt. Ik wist niet hoe, maar wel dat ik flink moest gaan vechten om te overleven. Want zo voelde het leven voor mij: als een zware en eenzame oorlog.

Ik leerde in deze periode om op een andere manier te luisteren naar mijn helderheid en vond hierin een zogenaamde “Way of Life”.

“Het leven voelde als een zware en eenzame oorlog.”

Uiteindelijk bereikte ik de leeftijd dat ik ging werken maar ik bleef mijn gevoel altijd volgen. Dit leidde mij uiteindelijk naar werkgevers waar ik mooie kansen kreeg. Zo kreeg ik op mijn 23ste een leidinggevende functie in een groot winkelketen, werd ik op mijn 26ste teamleider bij een grote bank. En op mijn 30ste maakte ik de overstap naar manager bij een groot Recycling bedrijf.

In deze jaren heb ik vele management trainingen gevolgd, terwijl ik in mijn privé leven inmiddels ook begonnen was met diverse energetische opleidingen o.a. tot Holistisch Energetisch Therapeut.

Nadat ik deze studie afgerond had viel ik in een gat. Ik wist inmiddels waar ik goed in was en welke kant ik op wilde, namelijk het starten van een eigen praktijk en het coachen en trainen van mensen. Maar in welke vorm en hoe ik dat moest gaan doen, dat was nog één groot vraagteken.

Ook liep ik tegen onverwerkte stukken aan uit mijn jeugd. Na jaren van reguliere psychologische hulp dacht ik dat ik alles verwerkt zou hebben, maar dat bleek slechts een gedachte te zijn. De oude angsten en onzekerheden kwamen naar boven en wat betreft de praktijk, hield ik mijzelf voor de gek door vooral heel veel redenen te bedenken waarom het niet verstandig zou zijn.

“Ik begon met de opleiding tot Hypnotherapeut. De beste beslissing ooit.”

Met toeval (?) kwam er een opleiding Hypnotherapie op mijn pad. Hypnose fascineerde mij al mijn hele leven. Ik besloot om in het diepe te springen en begon met de opleiding tot Hypnotherapeut. De beste beslissing ooit! In enkele sessies rekende ik voor eens en voor altijd af met de oude lasten uit mijn jeugd. Ineens merkte ik dat ik gewoon zin had om ervoor te gaan. Om te leven!

Gaandeweg ging ik hobbymatig aan het werk als hypnotherapeut. Ik zag meer en meer de positieve resultaten, waardoor mijn  “drive” alleen maar groter werd om nog meer te leren. Zo werd voor het eerst in mijn leven het leren en het naar “ school “ gaan leuk! En gretig volgde ik alles wat maar voorbij kwam op dit gebied.

In het werk als hypnotherapeut is er tevens plek voor mijn helderheid om dit samen te laten gaan. Voor het eerst in mijn leven heb ik hierdoor werk waarin ik volledig mijzelf kan zijn en het beste uit mijzelf kan halen met als doel om de ander verder te helpen.

In 2014 werd ik zwanger en toen mijn werkgever vertelde dat mijn zwangerschapsverlof tevens ook mijn afscheid zou zijn, voelde het voor mij als een hele natuurlijke stap om van mijn uit de hand gelopen hobby, professioneel mijn werk te maken.

“Trots op dat angstige en onzekere meisje, dat de oorlog in haarzelf aanging en haar ware identiteit weer terug gewonnen heeft.”

Inmiddels kijk ik trots en dankbaar terug op de afgelopen jaren. Ik ben dankbaar voor alle hulp uit de onzichtbare wereld en op de mooie mensen die op mijn pad zijn gekomen en mij kansen en inzichten hebben gegeven.

Ik ben trots op dat angstige en onzekere meisje dat de oorlog in haarzelf aanging en haar ware identiteit weer terug gewonnen heeft!

Workshops, trainingen & gastspreker

Vandaag de dag behandel ik mensen met diverse klachten & problemen. Daarnaast geef ik een paar keer per jaar verschillende workshops en trainingen op het gebied van Hypnose, Magnetisme & Spiritualiteit.

Steeds meer wordt ik gevraagd als gastspreker om groepen mensen mee te nemen in de mooie wereld van ons onderbewuste. Ook train ik ondernemers en managers om het beste uit zichzelf én hun werknemers te halen.

Mijn missie is om een brug te slaan tussen de reguliere en de alternatieve zorg. Om deze reden blijf ik studeren en mijzelf bijscholen in beide werelden. Ik heb een Holistische visie en geloof dat alles met elkaar in verbinding staat, zowel lichaam, geest & ziel. En dat alles even belangrijk is om gezond, gelukkig en evenwichtig in het leven te staan.”

Heb je vragen n.a.v. deze tekst? Neem dan contact met mij op.

  • 2010
  • 2012 Holistisch Energetisch Therapeut
  • 2013 Medische basiskennis
  • 2013 Hypnose practitioner
  • 2014 Hypnose master
  • 2015 Mesmerisme Master
  • 2016 EMDR behandelaar
  • 2017 Psychochociale basiskennis
  • 2018 Holistisch Coach Counseler