Veel mensen hebben last van overgewicht. Uiteraard kan iemand last hebben van een medische aandoening die gewichtstoename veroorzaakt. Maar er is ook een grote groep mensen waarvan de gewichtstoename gerelateerd is aan (verkeerde) voeding en/of een gebrek aan lichaamsbeweging.

Ook is er een groep mensen waar de oorzaak dieper ligt. Bij deze groepen spelen (onbewuste) emoties mee. Denk bijvoorbeeld aan stress, verdriet of onvrede. Veel mensen zeggen ook: “ik weet wel hoe ik gezond moet eten, maar toch pak ik weer chips, koek of snoep.”

Wanneer dit het geval is, zou je kunnen zeggen dat het eten of snoepen een uiting is. Maar wat ook precies de reden is, als je dit eetgedrag een tijdje volhoudt ontstaat er een bepaald patroon in je hersenen. Deze wordt dan iedere keer opnieuw opgevolgd. 

Afvallen met de virtuele maagband

Een vrouw bij de koelkast die donuts eet maar graag wil afvallen met hypnose via de virtuele maagband
Wanneer mensen onder hypnose zijn wordt er een virtuele maagband geplaatst. Deze maagband wordt geïnstalleerd middels suggestie en hypnose. Het onderbewuste zal de suggestie aannemen en je een “ vol “ gevoel geven. Voor onze hersenen maakt het daarbij niet uit of het een operatieve of een virtuele maagband betreft. Het effect is hetzelfde.

Daarnaast gaan we op zoek naar de oorzaak van het overgewicht. Komen we een emotionele oorzaak tegen? Zoals verdriet of onvrede? We gaan deze oorzaak oplossen, zodat er geen jojo-effect ontstaat en het resultaat blijvend is.

Vaak hebben mensen ook bepaalde overtuigingen over voedsel “aangenomen” en zijn ze zich daar niet eens bewust van. Denk hierbij aan: ‘Eet je bord leeg!’, waardoor mensen onbewust het gevoel kunnen hebben dat het bord leeg “MOET”. Maar van wie? En waarom?

Het Virtuele Maagband-traject: wat gaan we doen?

Het traject:” afvallen met de virtuele maagband “ bestaat uit 4 hypnose sessies. Een sessie duurt daarbij ongeveer 1.5 tot 2 uur.

   1. De eerste sessie bestaat uit een intake gesprek. Tijdens dit gesprek maak ik je bewust van je overtuigingen. Daarnaast gaan we op zoek naar emoties die mogelijk de oorzaak kunnen zijn van de gewichtstoename. Aansluitend starten we met de eerste hypnose sessie, waarin we samen een tijdlijn bewandelen en het onderbewuste uitnodigen. Dit onderbewuste geeft aan waar de eventuele onverwerkte emoties / oorzaken zitten, die we vervolgens gaan behandelen.

   1. Tijdens de tweede sessie evalueren we over de eerste sessie. Hoe is het gegaan? Zijn er al dingen veranderd? Nadat we dit besproken hebben gaan we opnieuw een hypnose sessie in en zal ik de maagband installeren. Hierna krijg je een ingesproken MP3 mee die op maat is gemaakt, gevuld met suggesties die helpen met de emotionele gevoelens die bij jou naar voren zijn gekomen. Het is de bedoeling dat je dit iedere dag beluisterd, zodat de goede suggesties – die zorgen voor afvallen – in het onderbewustzijn geprogrammeerd worden.

   1. De derde sessie betreft een evaluatie over de gehele voortgang. Ik ben kritisch op je mindset en zoek naar resterende negatieve overtuigingen. Daarna breng ik je wederom in hypnose om de maagband ‘strakker’ te trekken. Hierdoor zal je sterker het “volle” gevoel ervaren. Ook werken we aan positieve gevoelens, en de motivatie om een leven te leiden zoals jij dat wil.

  1. Tijdens de vierde sessie lopen we – onder hypnose – de hele tijdlijd nogmaals door. We kijken naar de positieve veranderingen en, mocht er nog wat naar voren komen, dan geven we het direct de aandacht die nodig is. We gaan ons richten op een gezonde toekomst zoals jij die wenst en zullen de maagband nog een keer strakker aantrekken.

   
  Met het Virtuele Maagband-traject zal je, naast het afvallen, ook veel sterker, krachtiger en zelfbewuster in het leven staan 


Afspraak maken voor de virtuele maagband

Wil jij voor jezelf veranderen? Maak dan een afspraak via de onderstaande button, of neem contact op.


De voordelen van afvallen met hypnose:

 • Sabotage gedrag stoppen
 • Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden
 • Vetverbranding van het lichaam verhogen
 • Je maag verkleinen (Virtuele Maagband)
 • Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen
 • Het in toom houden van je eetlust en je bloedsuiker stabiliseren
 • Je langzamer doen eten en snel eten stoppen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten
 • Je hebt geen herstelperiode nodig of loopt geen risico op complicaties zoals bij een echt maagband operatie
 • Geen narcose en géén littekens
 • Velen malen goedkoper dan een operatie
 • Doordat we je hele tijdlijn doorlopen en opschonen, voel je je veel sterker, krachtiger en ervaar je innerlijke rust.