Veel mensen denken dat hypnose te maken heeft met spiritualiteit. Er zijn veel theorieën over en veel mensen hebben zo hun eigen waarheid hierover gevormd. Mijn visie is dat het twee hele verschillende dingen zijn. Maar … als je geloofd in de spirituele wereld en als je het wilt, kun je hypnose er wél voor gebruiken om bepaalde dingen helder te krijgen of bepaalde “kanalen” met de spirituele wereld te openen.

Mensen willen wel eens van mij weten wat ik geloof. Voor mij is de spirituele wereld net zo echt als de wereld van hier en nu waarin wij leven. Maar …. Ik geloof ook dat er maar één waarheid is en dat is dat niemand precies weet wát nu eigenlijk waarheid is. Met andere woorden …. Ik heb nergens een oordeel of overtuiging over en laat dingen altijd “in het midden”. Ik werk met wat er op dat moment “is”.

Ik geloof dat we zeker hele mooie dingen kunnen doen in samenwerking met de spirituele wereld, of zoals ik het zelf graag noem, de energetische wereld maar … ik geloof ook zeer zeker in de minder fijne kant van deze wereld. Net zoals er hier op aarde goede mensen zijn en mensen met minder goede bedoelingen, geloof ik dat dit voor de energetische wereld ook zo is. Maar wat de waarheid ook zou zijn … feit is dat we op dit moment in het hier en nu leven op deze aarde! Hier moeten we het doen! En dat is ook altijd mijn uitgangspunt.

Als ik weet dat mensen open staan voor de energetische wereld en ik merk dat er “ energetische hulp” voor ze klaar staat tijdens de hypnose sessie, dan wil ik de energetische wereld nog wel eens mee laten helpen. Voordat ik dat toe sta, zal ik eerst toestemming vragen aan de cliënt en uitleggen wat er op dat moment gebeurd. Wil een cliënt dit niet, dan gebeurd het ook niet!
Mijn persoonlijke ervaring is, dat wanneer we tijdens een hypnose sessie gebruik maken van de samenwerking met de energetische wereld, dergelijke sessies vaak echt “life changing” zijn!

Als mensen open staan voor de energetische wereld en ze hier graag wat mee willen, kan ik mensen hierin begeleiden en inzichten geven. Ook als mensen het gevoel hebben dat ze “ last “ hebben van “iets” uit de energetische wereld, ben je bij mij op het juiste adres voor hulp.

Heb je een vraag of wens je een afspraak? Neem dan hier contact met mij op.