Wist u dat met hypnotherapie de hoogste resultaten gehaald worden als het gaat om stoppen met roken? Een verslaving als roken is in het onderbewuste vaak gekoppeld aan “iets”. Woorden als “gezelligheid, rustmomentje voor mijzelf pakken zijn veel voorkomende uitspraken. Eigenlijk vertegenwoordigen ze vaak een behoefte wat het roken dan even beantwoord. Of onderdrukt het roken een emotie. Met hypnose gaan we werken aan die behoeften en/of emotie en geven we het een andere invulling. Op deze manier is de behoefte aan een sigaret vaak nihil en de emotie veranderd en dat maakt het voor de persoon in kwestie makkelijker om een oud patroon te doorbreken. Deze theorie is grotendeels vergelijkbaar met vele andere verslavingen waardoor hypnotherapie geschikt is om op een snelle, effectieve manier van een verslaving af te komen. In geval van “stoppen met roken” is 95% van de mensen met 3 hypnose sessies van hun verslaving af!

Voor mijn alcohol verslaving heb ik 2x in een afkickkliniek gezeten. Maar eenmaal in het normale leven, viel ik direct weer terug. Bij Eline lag de focus niet direct op de alcohol verslaving maar zij ging middels hypnose dieper zoeken. Na 3 sessies voelde ik mij een heel ander persoon. Inmiddels heb ik al bijna 3 jaar geen alcohol meer aangeraakt.

Ik rookte sinds mijn 16e en ik had al heel vaak geprobeerd om te stoppen met roken. Toen ik bij Eline kwam was ik 23 weken zwanger en hypnose voelde voor mij als het laatste redmiddel om er eindelijk vanaf te komen. Na 1 sessie heb ik geen sigaret meer aangeraakt.

Heb je een vraag of wens je een afspraak? Neem dan hier contact met mij op.