Diverse workshops & trainingen

Wat ooit begon als: “ Wil je een keer wat over hypnose komen vertellen “  is inmiddels uitgegroeid tot een professionele lezing die ik regelmatig aan verschillende groepen mensen geef.
Tijdens deze bijeenkomsten leg ik uit wat hypnose nu eigenlijk is en wat het vooral niet is. Ik neem mensen mee in de wereld van het onderbewuste en leg uit hoe het onderbewuste werkt en waarom het doet wat het doet. Ik maak gebruik van veel praktijk ervaringen en vertel met welke hulpvraag iemand bij mij kwam en wat er onder hypnose naar voren kwam. Mijn missie is om de “ angst “ omtrent hypnose weg te nemen en het zweverige taboe gehalte te doorbreken. Mijn doel is dat ik mensen bewust wil maken van de kracht en werking van hun onderbewuste zodat ze de verkregen informatie voor zichzelf kunnen toepassen om hun eigen wensen / doelen te bereiken.

Diverse workshops & trainingen

Ook dit is ooit ontstaan omdat een groepje mensen graag meer wilde weten hoe ik werk. Inmiddels geef ik een aantal keren per jaar diverse workshops en trainingen. De onderwerpen variëren nog wel eens, maar de volgende workshops & trainingen geef ik een paar keer per jaar:

Workshop Mesmerisme
Workshop Magnetisme
Workshop Zelfhypnose
2-daagse training Spirituele Hypnose