Consult

Het voordeel van hypnose is dat we relatief snel tot de kern kunnen komen. Hierdoor werkt hypnotherapie veel sneller en effectiever dan reguliere behandelingen bij een psychiater.

Heb je besloten dat je je probleem wilt oplossen? Of wil je weer controle hebben over je leven?

Lees meer over de tarieven en de inhoud van de hypnose-sessies.

Tarieven:

Per 1 januari 2023 zijn de kosten van een consult € 175,00 per sessie exclusief BTW en duurt maximaal 1,5 uur.
Bij reeds ingeplande clienten wordt het huidige tarief gehanteerd.

Betaalwijze:

Na de sesssie ontvangt u automatisch per e-mail een factuur met betaallink.

Annulering afspraak:

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 3 werkdagen voordat de afspraak gepland was. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen omdat ik het niet meer aan iemand anders heb kunnen geven.

Wat gaan we doen?

Tijdens hypnose ben je volledig bewust van wat er gebeurd en wordt gezegd. Een veel gehoorde opmerking is dat cliënten nog nooit zo ontspannen zijn geweest als tijdens de sessie. Ze kijken dan ook uit naar de volgende.

De eerste sessie:
De eerste sessie duurt ongeveer 1,5 uur waarbij ik je graag wat beter wil leren kennen en meer wil weten over je probleem. Daarna leg ik uit wat hypnose is en maak je geleidelijk kennis met hypnose.

De tweede sessie:
Bij de tweede sessie gaan we bespreken wat er na de eerste sessie is veranderd. Wat gaat goed? Of zijn er misschien andere dingen die naar voren komen?

Vaak is het namelijk zo dat een probleem is opgebouwd uit verschillende “lagen”. Ik vergelijk het wel eens met de metafoor van een “ui”.   Wanneer je er een laagje hebt afgehaald, wordt het volgende laagje “ui” zichtbaar. Deze halen we weg totdat we op de kern zijn, en er geen probleem meer is.

Bij de tweede sessie ga je ervaren dat de hypnose veel dieper en intenser is. Dit komt omdat mensen de eerste keer toch spanning voelen voor het onbekende. De tweede keer weet je hoe het werkt en geef je jezelf makkelijker over, waardoor de hypnose steeds dieper wordt en de sessies intenser.

De derde sessie:
Tussen de tweede en derde sessie laat ik meestal een paar weken tijd zitten. In de derde sessie evalueren we. We kijken of er nog “restjes” van het probleem zijn en die gaan we aanpakken indien dit het geval is.

Verder zet ik de veranderingen nog extra kracht bij en geef ik mensen extra tips en advies.


Gemiddeld zijn de meeste mensen met drie sessies klaar.

Mochten mensen aangeven dat ze nog meer sessies willen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Lees hier een kleine selectie testimonials.