Het voordeel van hypnose is dat we relatief snel tot de kern kunnen komen. Hierdoor werkt hypnotherapie veel sneller en effectiever dan reguliere behandelingen bij een psychiater.

Heb je besloten dat je je probleem wilt oplossen? Of wil je weer controle hebben over je leven?

Lees meer over de tarieven en de inhoud van de hypnose-sessies.

Tarieven:


Een consult kost € 150,00 per sessie exclusief BTW en duurt maximaal 1,5 uur. Inclusief BTW is € 181,50
Wanneer u het consult heeft betaald is dit tevens de afspraak bevestiging.

Betaalwijze:

Na bevestiging van de afspraak ontvangt u een factuur per e-mail waarin en betaallink.

Omdat ik mijn energie graag steek in wat ik leuk vind, het helpen van mensen en niet onnodige administratie, verzoek ik u vriendelijk om de consulten vooraf te betalen.

Waarom vooraf betalen?

Ik realiseer mij dat het vooraf moeten betalen niet altijd voor iedereen een goed gevoel geeft. En ik zou willen dat het ook niet noodzakelijk was. Echter met groeiende wachtlijst van mensen die echt een beetje ” nood ” hebben en dat het tegelijkertijd regelmatig voorkomt dat mensen gewoon niet op komen dagen en ik dan op dat moment geen andere client meer kan laten komen maar wel kosten maak, ben ik helaas genoodzaakt om deze regels te hanteren. Ik hoop op uw begrip.

Annulering afspraak:

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 48 uur op werkdagen, voordat de afspraak gepland was. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen omdat ik het niet meer aan iemand anders heb kunnen toekennen.
Bij een gegronde annulering wordt uiteraard uw reeds betaalde consult z.s.m. naar uw rekening teruggestort.

Wat gaan we doen?

Tijdens hypnose ben je volledig bewust van wat er gebeurd en wordt gezegd. Een veel gehoorde opmerking is dat cliënten nog nooit zo ontspannen zijn geweest als tijdens de sessie. Ze kijken dan ook uit naar de volgende.

De eerste sessie:
De eerste sessie duurt ongeveer 1.5 uur, waarbij ik je graag wat beter wil leren kennen en meer wil weten over je probleem. Daarna leg ik uit wat hypnose is en maak je geleidelijk kennis met hypnose.

De tweede sessie:
Bij de tweede sessie gaan we bespreken wat er na de eerste sessie is veranderd. Wat gaat goed? Of zijn er misschien andere dingen die naar voren komen?

Vaak is het namelijk zo dat een probleem is opgebouwd uit verschillende “lagen”. Ik vergelijk het wel eens met de metafoor van een “ui”.   Wanneer je er een laagje hebt afgehaald, wordt het volgende laagje “ui” zichtbaar. Deze halen we weg totdat we op de kern zijn, en er geen probleem meer is.

Bij de tweede sessie ga je ervaren dat de hypnose veel dieper en intenser is. Dit komt omdat mensen de eerste keer toch spanning voelen voor het onbekende. De tweede keer weet je hoe het werkt en geef je jezelf makkelijker over, waardoor de hypnose steeds dieper wordt en de sessies intenser.

De derde sessie:
Tussen de tweede en derde sessie laat ik meestal een paar weken tijd zitten. In de derde sessie evalueren we. We kijken of er nog “restjes” van het probleem zijn en die gaan we aanpakken indien dit het geval is.

Verder zet ik de veranderingen nog extra kracht bij en geef ik mensen extra tips en advies.


Gemiddeld zijn de meeste mensen met drie sessies klaar.

Mochten mensen aangeven dat ze nog meer sessies willen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Lees hier een kleine selectie testimonials.

Deel dit artikel met anderenShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin