Lieve Eline!
Het is al weer een aantal maanden geleden dat ik bij je ben geweest! Ik vond het erg gezellig en het voelde erg vertrouwd om door jou behandeld te worden met de hypnose behandelingen. Ik had je om hulp gevraagd omdat ik het gevoel had dat jij mijn laatste redding was! Ik had nooit kunnen bedenken dat je zoveel voor mij zou betekenen, terwijl ik in mijn achterhoofd wist dat jij de enige was die me kon helpen. Ik worstelde met een aantal vage klachten en was het zelfvertrouwen in mezelf en mijn lichaam helemaal kwijt…. Al jaren moe! en geen gewone moeheid, maar echt op! Pijn in mijn armen, knieën, nek, spieren en nog veel meer. Terwijl ik van de arts de diagnose fybromyalgie kreeg en maar moest leren leven met de pijn en de bijkomende vermoeidheid kon ik dat niet accepteren. Net zoals het ‘los’ laten van problemen?!?!?! Mooi gezegd, maar hoe doe je dat?
Na 2 hypnose sessies ben ik verlost van de pijn??!! Is mijn hooikoorts als sneeuw voor de zon verdwenen?! Voel ik me weer energieker en vertrouwd met mijn eigen lichaam! Ik sta letterlijk weer met beide benen op de grond! Wat een ervaring! Wat bijzonder! We hebben gelachen en veel gedeeld samen omdat jij bijzonder goed luisterde naar mijn verhalen en wensen. Ik voel me heerlijk!! Ik heb genoten van onze sessies en kan het iedereen aanbevelen om het ook te doen! Bedankt voor je hulp!! Mocht er ooit weer eens iets zijn dan klop ik meteen bij jou aan! Gegarandeerd dat je mij kunt helpen!! Thanks!!
Mevrouw L. uit Breda.
Alcoholverslaving … Ik heb aan 1 hypnose sessie met jou méér gehad dan 15 jaar psychiatrische hulpverlening.
Bedankt dat je mij mijn leven weer terug hebt gegeven!
Dhr. C.H. uit Almen
Lieve Eline,
Ruim een half jaar geleden heb ik mijn eerste hypnose sessie ondergaan, met de gedachte ‘baat het niet, dan schaad het niet’. Wat een geweldige ervaring en wat een resultaten zijn er bereikt! Ik ben zo blij, trots maar vooral dankbaar! Na het lezen van alle succesverhalen over jou heb ik niet durven denken, laat staan dromen, dat het mij ook zou kunnen helpen. Ik ben mijn hele leven ( 30 jaar ) al zwaar astmapatiënt en heb ernstige eczeem. Medicijnen op medicijnen, prednisonkuur op prednisonkuur (gemiddeld z’n 14 kuren in een jaar).
Na de eerste sessie voelde ik dat ik geen medicijnen voor de Astma meer nodig had en besloot ze niet meer te nemen ….
En nu….nu ben ik al een half jaar medicijn vrij!!! Ik ben nog geen dag! benauwd geweest en heb adem genoeg. Mijn eczeem is op verschillende plekken zelfs na de eerste hypnose sessie al verdwenen! Mijn eczeem aan de handen verdwijnt en er komt nieuwe huid voor terug.
Mijn allergie voor dieren heb je als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Geen prikkels, niesbuien en tranende ogen meer ….
Mensen: dit is geen gein! Elke dag weer merk ik resultaat. Ik zie, voel en beleef het. Wat mij is overkomen, ik weet het niet maar ik ben nogmaals blij, trots maar vooral erg dankbaar!
Dank je wel Eline voor jouw deskundigheid maar vooral ook het vertrouwen wat je uitstraalt. Hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak.
Mevrouw A. uit Doetinchem
Beste Eline,
Zolang als ik mij kan herinneren ging ik al hyperventileren bij alleen al de gedachte dat ik ergens treinrails tegen zou kunnen komen. Laat staan dat je mij IN een trein kreeg. Als ik bij mensen in de auto zat en die reden over treinrails, dan kreeg ik zware paniek aanvallen. Kreeg … want nadat ik bij jou ben geweest, ben ik vandaag, 2 weken later samen met mijn zus met de trein naar Arnhem geweest om eens flink te gaan shoppen! Zo bijzonder, dank je wel!
Mevrouw M. uit Zelhem
Hi Eline, ik ben echt ontzettend blij! De veranderingen zijn groot. Snoep en koek lust ik nog wel maar ik heb er gewoon geen behoefte meer aan. Met boodschappen doen loop ik nu naar de groente en fruit afdeling ipv de snoep en koek. Fruit ziet er voor mij nu veel frisser en lekkerder uit. Dat is wat mij nu aantrekt. Zo raar! Ook heb ik meer energie om dingen te doen en ben ik meer gaan bewegen. Ik merk dat ik bewustere keuzes maak, mij veel rustiger voel en beter slaap. En de weegschaal gaf vanmorgen aan dat er in twee weken nu 3.5 kilo af is. Het heeft mij geen enkele moeite gekost! Echt top! Dank je wel!”
Dhr. M. uit Aalten
Ik had contact met je opgenomen i.v.m. mijn hoogtevrees. Nooit gedacht dat ik je vanaf het platte dak van de buurman zou uitzwaaien. Het is geweldig!
Dhr. L.H. uit Borculo
Als kind heb ik al jaren psychiatrische hulp gehad i.v.m. mijn dwangstoornis. Ook als volwassene heb ik mij een aantal keren laten opnemen en behandelen. Het ging wel hele periodes wat beter, maar de nare dwang gedachten gingen nooit weg. Tijdens de sessie kwamen we ineens uit in een herinnering uit het tijdperk 1600??? Ik kan mijzelf alleen maar beschrijven als een nuchter persoon die niets met “zweverigheid” te maken wil hebben. Maar dit was zo echt. Omdat jij zo rustig en kalm bleef, besloot ik om het allemaal maar te laten gebeuren … het beste wat ik heb kunnen doen, want ik heb sindsdien geen dwanggedachten meer gehad! Ik kan het niet verklaren, hoeft ook niet, ik voel mij vrij. Eline, heel erg bedankt!
Mevrouw K. uit Nijmegen
Na de geboorte van mijn dochtertje bleek er “iets” veranderd te zijn. Ik voelde helemaal niets meer tijdens het vrijen met mijn man. Het leek wel alsof alles verdoofd was. Uiteraard ben ik bij de huisarts geweest, de gynaecoloog en uiteindelijk zelfs de psycholoog. Maar ja … ik had niets te vertellen, behalve dan de vraag waarom ik niets meer kon voelen?
De situatie werd steeds erger, want ook voor mijn partner was dit niet leuk en al gauw drukte deze situatie een grote stempel op ons huwelijk. Ik besloot om mij door jou te laten behandelen. Het beste wat ik had kunnen doen want na een paar sessies was mijn gevoel weer helemaal terug. Mijn huwelijk is gered! Dank je wel!
Mevrouw L.A. uit Lochem
Lieve Eline,
Was ik maar veel eerder langs gekomen! Al jaren had ik gemiddeld 3x in de week een Migraine aanval. Hierdoor kon ik niet meer werken en leefde ik van aanval naar aanval. Mijn leven werd hierdoor ernstig beperkt. In een zogenaamde Regressie die jij met mij deed kwamen er heel veel onverwerkte emoties naar voren. Emoties van situaties waarvan ik dacht dat ik daar geen “last” meer van had.
Na een paar sessies bleef de migraine weg! Ik ben nu een jaar verder en heb nog maar 1x een hele lichte hoofdpijn gehad. Was ik maar veel eerder bij je langs gekomen. 🙂
Mevrouw H. uit Sibculo
Beste Eline,
Ik kwam bij jou om te stoppen met roken. Dat is gelukt! Maar dat niet alleen … Door de sessies met jou heb ik een andere kijk op een aantal dingen gekregen waardoor ik op mijn werk een aantal dingen positief veranderd heb. Je hebt mij behalve inzichten ook veel zelfvertrouwen gegeven. Spreken in het openbaar en mensen aanspreken op hun gedrag is ineens geen issue meer voor mij. Je bent een uitstekende coach die het beste uit de mens weet te halen.
Dhr. H.J. uit Winterswijk
Ik was zo onzeker over mijzelf dat het mij maar niet lukte om mijn rij examen te halen. Drie sessies met jou en nu heb ik mijn rijbewijs én een eigen auto! 🙂
Mevrouw E. uit Laren
Ik slikte al 12 jaar Ritalin voor mijn ADHD, na de eerste sessie ben ik gestopt. Ik ben nu een jaar verder en sindsdien heb ik geen medicijnen meer nodig gehad. Jouw oefeningen en tips werken heel goed als ik merk dat ik wat drukker wordt maar ook de oefeningen heb ik steeds minder vaak nodig.
Dhr. P. uit Zutphen
Beste Eline,
Heel erg bedankt voor al je hulp om weer rust te vinden. Ik had alles om gelukkig te zijn en toch voelde ik mij niet gelukkig. Integendeel! Dankzij jou ben ik nu in staat om weer happy te zijn met mezelf. Ik kan het iedereen aan raden om eens goed in zichzelf te kijken om zo het gelukkige gevoel weer te vinden en te voelen.
Mevrouw A. uit Hengelo GLD
Hai Eline,
Hierbij wil ik je nog een keer bedanken voor de hypnosesessies. Het was een heerlijke relaxte ervaring, en heel anders hoe ik het gedacht had. Maar het heeft zeer zeker geholpen! Ik praat nu veel makkelijker, durf mijn mening te geven en houd niet alles meer “vast”. Ik kan dingen nu makkelijker van me af laten glijden en voel mij veel zelfverzekerder.
Ik kan je bij iedereen aanraden. Ontzettend bedankt voor wat je voor mij gedaan hebt.
Mevrouw M. uit Lichtenvoorde
Eline kan echt wonderen verrichten!

Stoppen met roken was iets wat ik al vaker geprobeerd had. Toen ik een berichtje las van Eline Kempers, over hypnose, heb ik eerst getwijfeld. Heb ik dit wel nodig om echt te kunnen stoppen? Na een tijdje wikken en wegen heb ik toch een afspraak gemaakt om voor eens en voor altijd van het roken af te komen. Ik heb al eerdere ervaringen met hypnose, dus ik wist wat ik kon verwachten. Eline is erg positief en stelt de juiste vragen. Wil je wel echt stoppen? Waarom rook je? Waar komt het gevoel vandaan dat je graag wilt roken? Belangrijke vragen, die ook zeker van belang zijn. Al gauw bleek dat er meerdere ‘trauma’s’ ten grondslag lagen aan mijn rookgedrag. Deze blokkades dienden eerst opgelost te worden. Al snel bleek dat seksualiteit en intimiteit voor mij belangrijke thema’s zijn. Het was voor mij niet mogelijk om seksueel contact te hebben met iemand, omdat mijn lichaam mij blokkeerde. Wij zijn hier in drie sessies mee aan de slag gegaan; met als gevolg; ik heb eindelijk weer eens seksueel contact gehad met een man. Het was erg prettig om geen blokkades en remmingen meer te voelen. Al gauw bleek dit inderdaad samen te hangen met het roken. Met als gevolg; het roken is een keuze, geen noodzakelijkheid meer om te ontspannen.
Ik heb de sessies als erg positief ervaren, voelde me ook erg op mijn gemak. Eline kan echt wonderen verrichten!
Ik voel me nu eindelijk weer een zelfverzekerde vrouw die mensen dichtbij durft te laten komen! Ik zou dan ook een sessie aan iedereen aanraden! Je leert zoveel over jezelf en eigen gedrag. Iedereen heeft hier baat bij, want laten we eerlijk zijn; niemand is altijd volmaakt! Dankzij Eline ben ik dichterbij een volmaakte versie van mezelf gekomen en hier ben ik haar ook erg dankbaar voor!

Mevrouw V uit Doetinchem
Hallo Eline,

Ik had bij jou een afspraak gemaakt omdat ik sinds korte tijd ineens bijzondere angsten had als ik thuis was en ik s`nachts wakker werd van de kleinste geluiden, iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Voordat ik na jou toe ging heb ik samen met mijn vriend een lijstje gemaakt met andere klachten waar ik ook tegenaan liep. (buikklachten, rugklachten, onrustig, niet goed om
kunnen gaan met HSP en mijn eigen lichaam soms niet meer vertrouwen, erg onzeker, etc). Ik ging met het idee: “baat het niet, dan schaad het niet”, bij jou op bezoek. Het voelde gelijk vertrouwd! Je hebt mij goed uitgelegd wat Hypnose is en wat het precies inhoudt. Het was een bijzondere ervaring. Soms werd ik ineens duizelig of kreeg ik een raar gevoel, maar door jou rust en goede begeleiding trok dit ook gelijk weer weg tijdens de hypnose. Na 1x was er al duidelijk verschil te merken. We hebben in drie sessies de hele waslijst behandeld en uiteindelijk hebben we alle punten kunnen doorstrepen. Ik ga er vanuit dat het zo goed blijft gaan. Ik heb er alle vertrouwen in en ik ben veel vrolijker. Ik heb meer energie en kan gewoon weer slapen. Ook de mensen om mij heen zien dat ik er vrolijker en energieker uit zie, zij weten niet wat ik allemaal heb gedaan in deze korte tijd bij Eline!
Je hebt mij ook geadviseerd om een woning harmonisator aan te schaffen, deze heb ik eerst eens voor twee maanden gehuurd om te kijken wat het zou gaan doen. Na 1 week was er al heel duidelijk een positief verschil te merken.

Eline is een vrouw die veel rust en vertrouwen uitstraalt. Ze is enthousiast over wat ze doet en is eerlijk is naar de mensen. Ze is gedreven en goed in haar vak als hypnotiseur. Ik zal haar zeker aanraden!

Mevrouw L uit Wilp
Eline heeft mijn leven echt veranderd in slechts drie hypnose sessies. Ik ontdekte een jaar geleden dat er een naam is voor iets waar ik al sinds mijn jeugd last van had, namelijk harde geluiden en dan vooral eet- en drinkgeluiden genaamd Misofonie.
Het was zo erg dat ik mij tijdens so…ciale momenten vaak terugtrok in mezelf om me af te sluiten van de geluiden in mijn omgeving. Ik was blij toen ik lang geleden de leeftijd bereikte dat ik “het huis uit” kon en niet meer dagelijks te maken had met die geluiden van de mensen dicht om me heen. Toen ik zelf kinderen kreeg en deze peuter-af waren, begon helaas hetzelfde probleem in huiselijke kring op te duiken. Maar dan met de verantwoordelijkheid die ik had als ouder. Eten met het gezin werd
door alle smakgeluiden helaas vaak een kwelling, wat mijn gezin en mezelf
de nodige stress opleverde. Mijn pogingen om me af te sluiten kostten me
bakken met energie en de verbinding met mijn geliefden op die momenten.
Ik hoorde over de eerste aanpak van Misofonie in Nederland in het AMC en ik
zou 8x van Arnhem naar Amsterdam moeten reizen voor therapie. Toen kwam
Eline op mijn pad. Ik wilde heel graag van mijn problemen af,
maar ik durfde het nog niet echt te geloven dat het zo eenvoudig kon zijn. We
zijn aan de slag gegaan en in de eerste sessie is het grootste deel van
mijn probleem weggenomen. Dat was echt wonderbaarlijk om te merken. De tweede en derde sessie dienden nog om de laatste restjes weg te
halen. Ik heb op aanraden van Eline wat situaties opgezocht om eens flink
getest te worden en WAUW…. het werkt. Mijn stress is weg en ik kan weer
normaal en gezellig aan tafel zitten met mijn gezin en met anderen. Ook
kan ik weer naar de bioscoop met mijn gezin. Mijn leven is hierdoor echt
veranderd. Mijn man is ook verbaasd over het effect in zo’n korte tijd,
maar is bovenal blij.
Dank je Eline voor dit fantastische resultaat en ook voor je prettige
manier van werken en zijn. Het voelde al gelijk heel vertrouwd en ook van
tevoren heb je me al op mijn gemak gesteld en mijn onzekerheden
weggenomen.
Mevr. L uit Arnhem
Binnen een paar minuten van het roken af … het kan!

Ik rookte al 21 jaar. De afgelopen 5 jaar had ik al diverse pogingen ondernomen om te stoppen met roken maar al die pogingen stopte al na een dag of 2. Vorige maand gaf Eline een lezing over hypnose en ik kan nu beamen dat hypnose geweldig werkt! Aan het eind van die lezing kwamen we met elkaar in gesprek over mijn rookverslaving. Ik wilde het… wel eens proberen om te stoppen met roken middels hypnose.
Ik werd een aantal minuten strak aangekeken door Eline terwijl zij ” even ” met mijn onderbewuste ging babbelen. Tijdens dit gesprek werd aan mijn onderbewuste verteld dat ik vanaf nu geen behoefte meer zou hebben aan nicotine en dat ik duizelig zou worden als ik ooit nog een sigaret zou aanraken….
En inderdaad …. Vanaf dat moment heb ik niet meer gerookt. Uiteraard wilde ik het nog wel even proberen. Gewoon even kijken of het echt werkt. En ja hoor… Ik nam een hijs van een sigaret en werd hartstikke duizelig. Ik heb sindsdien geen sigaret meer aangeraakt!
Na 21 jaar heb ik alleen nog wat moeite om de ” gewoonte ” af te leren. Maar ik heb géén behoefte meer gehad aan een sigaret en ik heb géén last gehad van afkick verschijnselen. Ik kan het iedereen aanraden!

A.
Lieve Eline,

Allereerst: wow! Wat is dit een gaaf gevoel! Ik voel me licht en vrolijk en ik weet gewoon dat alles goed is.
Het probleem waar ik bij jou mee kwam, was in eerste instantie een langdurig gevoel van minderwaardigheid, mezelf niet goed genoeg voelen ten opzichte van anderen. Na de eerste sessie was dat gevoel simpelweg verdwenen, samen met alle negatieve gevoelens die daaruit voortkwamen. Heerlijke 2 weken gehad daarna, het gevoel was stabiel en goed. Er was alleen nog 1 klein dingetje blijven hangen waar we het niet over hadden gehad de eerste keer.
Tijdens de tweede sessie bleek dit ook heel goed te behandelen . En veel meer dan dat .. het werd een onverwachte, ontzettend gave ,maar toch rustgevende reis , waarbij ik wederom een glimp kreeg van waar het echt om gaat in het leven( dit en ander..)en wat me verrast en blij gemaakt heeft.
De manier waarop jij samen met mij die reis wilde maken en jouw begeleiding daarin waren fantastisch en ik voelde me volledig veilig en op het gemak..
Echt topwerk, ik kan niet anders zeggen.
Eline, je hebt me waarschijnlijk meer geholpen dan ik ooit had durven hopen en ik hoop voor jou en de mensheid dat je nog vele mensen zal gaan helpen.. bedankt ,

M.
Na jaren lang last te hebben gehad van een dwangstoornis, bij een psycholoog te hebben gelopen en het mezelf tevergeefs geprobeerd te hebben om het ‘af te leren’ had ik de hoop op een normaal leven eigenlijk zo goed als opgegeven.
Ik had nooit gedacht dat ik met hypnose van mijn dwang af zou komen. Ondanks dat ik het in het begin best eng vond om onder hypnose te gaan, kan ik tegen iedereen zeggen dat dit helemaal niet zo is. Je bent overal bij, je maakt alles mee en gaat ook absoluut niks doen wat je niet wilt.

Na drie hypnose sessies in drie weken tijd, is de dwang weg. Ik moet alleen nog wennen aan het feit dat ik nu een ander leefpatroon heb. maar ik ben er van overtuigd dat na deze sessies met jou dit ook snel zal wennen. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

W. uit Holten
Ik had een afspraak met je gemaakt omdat ik al tijd niet lekker in mijn vel zat.

Ik voelde constant een soort knoop in mijn maag, en ik had een gevoel van heimwee maar waarna, wist ik echt niet.

Ik voelde heel sterk: Iedereen is gelukkig behalve ik….

Daarnaast had ik last van paniek-angstaanvallen waardoor ik steeds meer situaties ging vermijden om maar geen aanval te krijgen. Hierdoor was het voor mij al moeilijk om naar de supermarkt of naar de kapper te gaan.

Na de eerste sessie ging het al een stuk beter. Ik zat direct lekkerder in mijn vel, voelde me rustiger en het heimwee gevoel en de knoop in mijn maag waren weg! Zelfs de dagelijkse dingen gingen veel beter, zonder paniek of angst.

Tijdens de 2e sessie hebben we gewerkt aan mijn zelfvertrouwen. Er was 1 ding wat ik heel graag wilde maar wat ik nog niet gedaan had. Ik wilde alleen naar de stad en gaan winkelen. Ik voelde hiervoor nog een drempel en durfde niet. Deze drempel heb ik tijdens de laatste sessie met Eline kapot geslagen!
Eline zette een `knopje` op mijn hand, die ik kan indrukken zodat er een zeepbel/ballon om me heen komt.

In deze ballon voel ik me rustig en fijn, alle negatieve invloeden van buiten glijden van de ballon af en raken mij niet. Na de derde sessie ben ik direct in de auto naar de stad gereden om te gaan winkelen! En dat ging hartstikke goed.

Het is me gelukt! Ik ben gaan winkelen zonder angsten. Wat voelde dat goed!

Eline, bedankt voor alles en voor de mooie reizen die ik heb mogen maken!

Q. uit Sinderen
Onlangs heb ik de hulp van Eline ingeroepen omdat ik het gevoel had entiteiten bij me te dragen. Dat was geen prettig gevoel. Alle details opnoemen is teveel van ’t goede, maar ik was vooral erg, erg moe en had een negatief gevoel bij me. Mijn hulpvraag aan Eline was of ze mij een handvat kon geven om in het vervolg zélf de entiteiten te kunnen wegsturen. Ik wilde niet constant afhankelijk zijn van anderen om dit voor mij te doen.
Na een inleidend gesprek bracht Eline mij d.m.v. hypnose terug naar mijn familie en naar mijn broer die lang geleden overleden zijn. Ik wilde blijkbaar zó graag terug naar hen, dat ik de ‘reis naar boven’ sneller maakte dan Eline kon praten. Het weerzien met mijn ouders en mijn broer voelde goed en ik weet nu, na deze sessie dat ik hen altijd om hulp kan vragen. Dat ze er altijd voor me zijn.

Tijdens deze sessie heeft Eline mij tevens begeleid om contact te maken en te communiceren met de entiteiten die zorgden voor het negatieve gevoel.
Na mijn ontwaken constateerde Eline dat de entiteiten die voor zoveel negativiteit zorgden nu waren verdwenen. Mijn gevoel was ook anders; lichter, positiever en sterker. En dat alles door een hypnose van 30 minuten. Op dit moment voelt het voor mij nog steeds goed. Mocht ik ooit weer hulp nodig hebben dan weet ik hoe ik zelf kan handelen. (En anders weet ik waar ik Eline kan vinden).

Overigens: meteen na de sessie bij Eline werd mij een baan aangeboden waar ik al heel lang naar op zoek was. De negativiteit was weg & positiviteit straalde blijkbaar al voor me uit.

L.
Na heel veel hulpverleners in mijn verleden gezien te hebben inclusief uiteindelijk een opname, dacht ik dat ik alles wel op de rit had. Enkele jaren ging het goed maar na een zware periode liep ik toch weer vast in mijn oude patronen. Ik voelde dat ik het niet meer in de reguliere hulpverlening moest zoeken. Maar ik wist ook dat ik er wel wat mee moest want ik kwam thuis te zitten met een flinke burn-out. Verstandelijk weet ik heel goed hoe het werkt, dat ik moet relativeren en loslaten maar mijn gevoel zei wat anders. Ik kon niet goed slapen en had bijna iedere dag buikpijn en was bovenal verschrikkelijk moe.

Al na de eerste hypnose sessie merkte ik een groot verschil. In mijn onderbewuste bleek nog veel onverwerkt verdriet te zijn die ooit was ontstaan in mijn jeugd. Ik had vóór de hypnose sessie niet kunnen bedenken dat ik daar nog last van had. Daar was ik ook nooit bijgekomen als ik niet onder hypnose was geweest. Die intense emoties die loskomen tijdens zo’n sessie …. Door de tijd heen en als volwassene ben je kennelijk in staat om iets een plekje te geven en er een “way of life “ in te vinden …. Maar ik weet nu dat dat iets heel anders is dan iets “echt” verwerken.

Na deze eerste sessie was ik weer in staat om halve dagen te gaan werken en ik merkte ineens dat ik mijn werk op mijn werk kon laten. Het werk “pakte” mij niet meer en ik nam het niet meer mee naar huis. En dat voelde nog goed ook!

In mijn jeugd had ik destijds ook een eetstoornis ontwikkeld. Iets waar ik niet meer door werd gehinderd in het dagelijks leven, maar die ik ook nog niet los kon laten. In die tijd was de eetstoornis toch een soort van goede vriend. Tijdens de tweede hypnose sessie was ik eraan toe om ook de eetstoornis helemaal los te laten. Dat was niet makkelijk, maar het geeft ruimte en rust.

En dit is nu ook precies wat ik ervaar na deze hypnose sessies bij Eline. Ik ben opgeruimd in mijn hoofd en in mijn lijf. Beiden werken weer goed samen! Al van kind af aan heb ik een gigantisch irritatie gevoel als ik bij mijn broer ben. We liggen elkaar gewoon niet. Een grote winst is ook dat Eline tegen mijn onderbewuste gezegd heeft dat dit niet meer hoeft. Mijn broer en ik komen nu weer bij elkaar over de vloer en we hebben het nu ineens best gezellig samen!

Eline, ik hoop dat je nog heel veel meer mensen mag helpen!!!

A.

Na een jarenlange strijd tegen een eetstoornis en allerlei nare herinneringen uit mijn pest-verleden ben ik nu na 36 jaar eindelijk van alles verlost! Ik wist niet dat het zó rustig en zó stil kon zijn in mijn hoofd. Ik had al van alles geprobeerd. Zonder succes. En toen kwam ik bij jou terecht.

Al na onze 1e sessie was mij hoofd “leeg” van alles. Er ging een wereld voor mij open. Ineens hoorde ik buiten de vogeltjes fluiten, wat heerlijk! Er zijn totaal geen nare gedachtes meer. En het gemaal en gepieker in mijn hoofd is weg!

De eerste dagen na de 1e sessie heb ik dan ook een beetje verdwaasd en verbaast rondgelopen. Mijn onzekerheid is totaal verdwenen, evenals de spanning in mijn lichaam. Dat ik mij zo goed voel en dat het zo rustig kan zijn in mijn hoofd daar moest ik echt even aan wennen.

Bij de 2e sessie zijn we begonnen met het traject om een virtuele maagband aan te leggen. Wat is dat iets bijzonders! Ik voel mij echt “vol ” en heb totaal geen behoefte meer aan ongezond voedsel.

Mijn eetpatroon en denkwijze over eten is veranderd. En nu … 5 weken nadat je de Virtuele maagband bij mij geplaatst hebt, ben ik al bijna 10 kilo kwijt! Anders dan al mijn vorige pogingen om af te vallen, kost het mij nu totaal geen moeite en het voelt heerlijk!

Het heeft even geduurd voordat ik deze stap durfde te nemen maar ik heb er geen moment spijt van gehad.

Super bedankt voor het terugbrengen van rust in mijn leven!!!

Mevrouw A. uit Zelhem