Seks… Iets wat de meeste mensen toch liever voor zichzelf houden. En dat is prima, tenzij je het niet zo beleeft als dat je misschien zou willen. De redenen dat mensen een probleem hebben ( gekregen) omtrent seks heeft vaak te maken met een traumatische ervaring als aanranding, verkrachting of Incest. Maar dit hoeft niet per se. Er zijn veel vrouwen die aangeven dat er na de geboorte van een kind iets veranderd is in het gevoel. Of dat er helemaal geen gevoel meer is.
Met hypnose gaan we in gesprek met het onderbewuste. Waar is iets ontstaan? Met drie tot vijf hypnose sessies is het mogelijk om seksuele blokkades op te heffen en seks weer als iets positiefs te gaan ervaren.

Toen ik 9 was werd ik het slachtoffer van een groepsverkrachting. Ik kon er letterlijk niet 1 woord van uit mijn mond krijgen. Wanneer er ook maar iemand aan mij zat, moest ik al overgeven. Dankzij Eline herinner ik mij de gebeurtenis nu als een ” slechte film” maar zijn de nare gevoelens en emoties weg. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu kan gaan ontdekken dat een aanraking of knuffel ook heel fijn kan zijn.

Heb je een vraag of wens je een afspraak? Neem dan hier contact met mij op.