Als een relatie niet goed meer loopt kan dit verschillende oorzaken hebben. Soms heeft iemand iets vervelends of traumatisch meegemaakt wat een behoorlijke impact heeft op de relatie of binnen het gezin.

Misschien is er sprake van vreemdgaan of leugens maar het kan ook zijn dat de “fut” eruit is en het op een één of andere manier gewoon niet meer werkt.

Vandaag de dag realiseren steeds meer mensen zich dat ze persoonlijk groeien en hierdoor dus ook als mens veranderen. Dit in combinatie met het feit dat een mensen leven bestaat uit diverse levensfases waar weer andere emoties en behoeften bij horen, maakt dat een relatie niet altijd vanzelfsprekend goed gaat.

Met hypnotherapie is het mogelijk om inzichten te krijgen in iemand zijn behoeftes of gedrag en om hieraan te werken. Ook als blijkt dat er sprake is van trauma`s of andere oorzaken, is juist met hypnose dit snel en effectief op te lossen.

Hoe ziet Relatietherapie eruit?

Met beide partners worden 2 individuele sessies gepland. Hier leer ik je goed kennen en ga ik op zoek naar waar jij tegenaan loopt bij je partner maar ik ga ook kijken of er in het onderbewuste issues spelen die beter opgelost kunnen worden.  Eigenlijk kun je zeggen dat ik van iedere partner individueel de emotionele emmer ga leeg gooien. Dit gebeurd als je onder hypnose bent.

Daarna volgen er 2 gezamenlijke sessies. Hier wordt niet meer met hypnose gewerkt maar gaan we met elkaar in gesprek. In dit gesprek worden o.a. de inzichten en veranderingen met elkaar besproken en bouwen we door naar een oplossing.
Meer informatie over Relatietherapie?

Of liever direct een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op via de onderstaande button.

Heb je een vraag of wens je een afspraak? Neem dan hier contact met mij op.