Burnout & depressiesHelaas weten heel veel mensen wel hoe het voelt om depressief te zijn. Om maar niet te spreken van het aantal mensen die vooral in de tijd van nu thuis komen te zitten met de diagnose: “ burn-out “ of wel letterlijk vertaald: Opgebrand! Eigenlijk twee afzonderlijke dingen… maar die elkaar in de praktijk wel vaak opvolgen.

Maar een depressie, of opgebrand zijn, dat komt niet zomaar van de 1 of andere dag. Daar is vaak al heel lang een periode met negatieve situaties en gebeurtenissen aan vooraf gegaan. Het is vaak een opstapeling en het onderbewuste van iemand “rammelt “ al een hele tijd steeds weer aan de deur om aan te geven dat het niet goed gaat. En opeens valt het kwartje dat het zo niet langer kan. Of erger nog …. Het kwartje valt niet, waardoor de burn-out zich manifesteert en het onderbewuste ervoor zorgt dat ook het lichaam fysiek klachten krijgt zodat iemand zo maar opeens niet meer in staat is om te functioneren.

Eigenlijk heeft het onderbewuste heel goed werk gedaan! Maar nu is het aan de persoon om met zichzelf aan het werk te gaan. Middels hypnose geven we gehoor aan het onderbewuste en worden mensen op een relatief snelle en effectieve manier middels hypnose geholpen.

Letterlijk opgebrand. En ik wist zelf wel hoe het zover was gekomen. Maar het lukte mij niet om weer de kracht te vinden om ermee aan het werk te gaan. Na een coaching traject bij Eline met enkele hypnose sessies kon ik mijn functie als directeur weer oppakken en ervaren dat mijn werk mij juist energie oplevert i.p.v. kost!

Ik wist niet beter of ik kreeg van tijd tot tijd weer een flinke depressie. Dan zakte ik weg en kon ik niet anders dan de huisarts weer om antidepressiva vragen. Dat was het enige wat mij dan nog hielp om enigszins normaal te kunnen functioneren. In enkele sessies met Eline is er gezocht naar de oorzaak van de depressies en hebben we deze opgelost. Daarnaast heeft ze mij geleerd hoe ik een lieve maar strenge coach voor mijzelf kan zijn. Haar coaching helpt mij nog iedere dag!

Heb je een vraag of wens je een afspraak? Neem dan hier contact met mij op.