Vandaag de dag vinden ook steeds meer ( professionele ) sporters de voordelen van enkele hypnose sessies. Hypnose is uitermate geschikt om te werken aan bijvoorbeeld focus & concentratie vermogen, het wegnemen van onzekerheid, de kracht en energie vinden op de “piek” momenten, ontspanning en goed slapen.
Niet alleen voor sporters zijn dit fijne sessies om zich voor te bereiden op een prestatie maar ook studenten die met hun auto en/of studie examen bezig zijn plukken hier de voordelen van.

Als professioneel springruiter is het niet handig om angst te hebben voor het vallen. Na een harde val, overkwam mij dit toch en een paard voelt dit onmiddellijk aan. De angst werd steeds groter en omdat paarden mijn broodwinning zijn zocht ik naar een snelle en effectieve manier om van mijn angst af te komen. En dat is gelukt!

Dankzij hypnotherapie ben ik mij meer bewust van mijn lichaam en ken ik veel beter mijn grenzen. Ook heb ik geleerd hoe ik mij beter kan concentreren en focussen waardoor mijn sportprestaties in een snel stijgende lijn zitten!

Heb je een vraag of wens je een afspraak? Neem dan hier contact met mij op.