Eline Kempers

“Ik werk graag 1 op 1 met de zwangere vrouw omdat ik geloof dat iedere vrouw met andere zorgen, angsten, vragen zit en het mijn ervaring is dat tijdens de sessies vaak ook nog wel wat andere pijnstukken de revue passeren. “

— Eline Kempers

Hypnobirthing

Hypnobirthing: Eline legt uit!

Met hypnobirthing leer je om in zelfhypnose te gaan, te vertrouwen en te luisteren naar je lichaam en met ( bijna ) geen pijn te bevallen.
Wanneer je in deze staat van trance bent, heb je een andere pijnbeleving en kun je de bevallingservaring goed aan.

Vaak wordt hypnobirthing in groepssessies gegeven. Ik werk graag 1 op 1 met de zwangere vrouw omdat ik geloof dat iedere vrouw met andere zorgen, angsten, vragen zit en het mijn ervaring is dat tijdens de sessies vaak ook nog wel wat andere pijnstukken de revue passeren. Ik vind het belangrijk dat daar óók ruimte voor is. Want een vrouw die aan het bevallen is, is op dat moment op haar kwetsbaarst.

Je hoort mensen wel eens zeggen dat tijdens de bevalling echt “oer” krachten naar boven komen. Dat wat hiervoor zorgt, is het onderbewuste van de mens. Een bevalling zal alleen maar makkelijker en fijner gaan als ook alle eventuele onderliggende pijnstukken verwerkt zijn. Dan kan iemand volledig in overgave gaan en zal de bekende “ bubbel “, de trance, al als vanzelf zijn werk gaan doen.

Hoe zien de individuele sessies eruit?

De meeste vrouwen zie ik 3 tot 4 keer met steeds enkele weken ertussen.
Tijdens onze gesprekken leren we elkaar steeds beter kennen en zal ik je ook coachen en inzicht geven in overtuigingen die niet handig of misschien al wel heel oud zijn. Komen er andere vraag / pijnstukken naar boven, dan kan ik je daar op een veilige en simpele manier mee helpen.
Tijdens de sessies ga je onder hypnose en leer ik je hoe je contact kan maken met je ongeboren kind.

 

Je onderbewuste wordt alert gemaakt op enkele suggesties waarop het gaat reageren om jou te helpen om onder hypnose te gaan als jij dat wil. Na elke sessie krijg je oefeningen mee die je je eigen kan maken en ook krijg je een ingesproken hypnose sessie mee met suggesties voor je onderbewuste. Die je kan gebruiken om thuis in hypnose te gaan en je voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor wordt je steeds meer vertrouwd met hypnose én je lichaam met als doel om zo ontspannen en fijn mogelijk je kindje geboren te laten worden.

Home » Hypnobirthing met Eline Kempers